Europa Can Llong II

Europa Can Llong II

Sabadell

Europa Can Llong II és una promoció d’obra nova de 50 habitatges (36 en règim de protecció oficial i 14 en règim lliure) situada a la zona de Can Llong de Sabadell. Aquesta promoció està envoltada de zones verdes i a prop de múltiples serveis com: col·legis, supermercats, restaurants, Club Natació Sabadell, etc.

Els habitatges, totalment exteriors, comptaran amb 1, 2, 3 o 4 dormitoris, àmplies terrasses, abundant llum natural i una distribució pràctica i funcional.  A més, l’edifici disposarà d’un alt nivell de qualificació energètica, la qual cosa permetrà beneficiar-se d’un major estalvi, major confort tèrmic, acústic, lluminós i, alhora, reduirà les emissions de CO₂ per a protegir el nostre planeta.

Destaquen els habitatges en la primera planta amb àmplies terrasses de fins a 21 m².

La promoció comptarà, també, amb una zona comunitària enjardinada, pàrquing i trasters.

La promoció d’obra nova destaca per disposar d’excel·lents comunicacions al seu voltant, tant en transport públic com en privat. Can Llong II es troba a 2 minuts de l’autopista C-58, que connecta la zona del Vallès amb Barcelona. Així mateix, a tan sols 5 minuts caminant es pot arribar a les parades d’autobús Madrid i Juvenal; i en 20 minuts a peu a l’estació Sabadell Nord, on es troben els trens d’FGC i Rodalies.

Europa Can Llong II és una promoció gestionada per SALAS.

* Les presents imatges creades digitalment són merament il·lustratives i en cap cas tenen caràcter contractual, reservant-se a ARAUCA la facultat d’introduir aquelles modificacions que vinguin motivades per raons d’ordre tècnic, jurídic o comercial de la direcció facultativa o autoritat competent, i en aquest cas els elements d’aquestes imatges seran substituïts per uns altres de similar qualitat o funcionalitat.