Auró

Auró

Martorell

Auró és una promoció d’obra nova de 19 habitatges amb protecció oficial (HPO) a Martorell que es destinaran a lloguer.

La promoció, formada per dos edificis, disposa de pisos de 1, 2 i 3 dormitoris, amb superfícies útils que van dels 38 als 81 m² amb espais exteriors. L’edifici comptarà també amb trasters.

Auró, compta amb una ubicació excepcional ja que està situada entre el carrer Pere Puig i l’Avinguda de la Generalitat, en el casc antic de Martorell, a un pas del Pont del Diable, la plaça de la Creu i l’Ermita i Fossar de Sant Bartomeu.

El projecte disposarà d’una qualificació energètica AA per consum energètic i per emissions CO₂.En aquest sentit, la promoció Auró disposarà d’un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària i de la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

* Les presents imatges creades digitalment són merament il·lustratives i en cap cas tenen caràcter contractual, reservant-se a ARAUCA la facultat d’introduir aquelles modificacions que vinguin motivades per raons d’ordre tècnic, jurídic o comercial de la direcció facultativa o autoritat competent, i en aquest cas els elements d’aquestes imatges seran substituïts per uns altres de similar qualitat o funcionalitat.