Europa Can Llong

Europa Can Llong

Sabadell

Europa Can Llong Fase 1 és una promoció d’obra nova de 15 habitatges amb protecció oficial a Sabadell.

La promoció compta amb pisos de 1, 2 o 3 dormitoris, espais amplis i abundant llum natural. A més, destaquen els habitatges en planta 1 amb grans terrasses. L’edifici comptarà també amb plaçes d’aparcament.

Europa Can Llong Fase 1 compta amb una ubicació excepcional, ja que es troba en Can Llong, un barri amb gran quantitat de serveis i comerços, punts de restauració i multitud d’espais esportius. La promoció disposa, també, d’espais verds al seu voltant, com el Parc de Can Llong, una zona idònia per a passejar que compta amb zones de joc infantils i una pista de bàsquet de lliure accés.

Els habitatges es troben en una zona amb bones comunicacions. Per als qui desitgin moure’s en vehicle privat, la promoció se situa a 2 minuts de l’autopista C-58, que connecta la zona del Vallés amb Barcelona. Així mateix, també disposa d’accés al transport públic: a 5 minuts caminant es pot arribar a les parades d’autobús Madrid i Juvenal; i en 20 minuts a peu a l’estació Sabadell Nord, on es troben els trens d’FGC i Rodalies.

Europa Can Llong és una promoció gestionada per SALAS.