Europa Can Llong

Europa Can Llong

Sabadell

Europa Can Llong Fase 1 és una promoció d’obra nova de 15 habitatges amb protecció oficial a Sabadell.

La promoció compta amb pisos de 1, 2 o 3 dormitoris, espais amplis i abundant llum natural. A més, destaquen els habitatges en planta 1 amb grans terrasses. L’edifici comptarà també amb aparcament.

Europa Can Llong Fase 1, compta amb una ubicació excepcional ja que es troba en Can Llong, un barri amb gran quantitat de serveis i comerços, punts de restauració i multitud d’espais esportius. La promoció disposa, també, d’espais verds al seu voltant, com el Parc de Can Llong, una zona idònia per a passejar que compta amb zones de joc infantils i una pista de bàsquet de lliure accés.

Els habitatges es troben en una zona amb bones comunicacions. Per als qui desitgin moure’s en vehicle privat, la promoció se situa a 2 minuts de l’autopista C-58, que connecta la zona del Vallés amb Barcelona. Així mateix, també disposa d’accés al transport públic: a 5 minuts caminant es pot arribar a les parades d’autobús Madrid i Juvenal; i en 20 minuts a peu a l’estació Sabadell Nord, on es troben els trens d’FGC i Rodalies.

Europa Can Llong és una promoció gestionada per SALAS.

Tot venut

* Les presents imatges creades digitalment són merament il·lustratives i en cap cas tenen caràcter contractual, reservant-se a ARAUCA la facultat d’introduir aquelles modificacions que vinguin motivades per raons d’ordre tècnic, jurídic o comercial de la direcció facultativa o autoritat competent, i en aquest cas els elements d’aquestes imatges seran substituïts per uns altres de similar qualitat o funcionalitat.