Sagrera 2.0

Sagrera 2.0

Barcelona

Sagrera 2.0 la conformen un total de 180 habitatges d’obra nova amb protecció oficial de règim concertat. D’aquests, 144 pisos són en venda promoguts per la cooperativa Arauca (ja en comercialització) i 36 són de lloguer (es comercialitzaran una vegada construïts).

Situada entre els carrers Gran de la Sagrera i Berenguer de Palou, la promoció Sagrera 2.0 s’emmarca en un nou desenvolupament urbanístic de Barcelona i comptarà amb immillorables connexions amb el centre de la ciutat.  Es tracta d’una localització a 100 metres del futur accés del metro (L4, L9, L10) i de rodalies (R1 i R2) de l’Estació de La Sagrera i a menys de 500 metres de l’intercanviador de Sagrera-Meridiana (L1, L4, L5, L9, L10, R3 i R4).

Sagrera 2.0 comptarà amb pisos de 2 i 3 dormitoris i terrasses de 12 m2, a més d’una zona comunitària amb piscina i places d’aparcament i trasters en el soterrani del mateix edifici. Pel que fa a les qualitats, els habitatges tindran paviment general de parquet, gres porcellànic a banys i cuines i aquestes s’equiparan amb vitroceràmica, forn i campana extractora.

Per més informació sobre requisits d’accés, procediment d’adjudicació, preus i inscripció,  cal consultar la web de SALAS des d’on es comercialitza la promoció: www.salas.plus/pisos/sagrera/

En comercialització!

Informació sobre requisits d’accés, preus i inscripcions, al web de l’empresa gestora SALAS

Imatge del futur Roserar de Bac de Roda, que es desenvoluparà molt a prop de la nova promoció Sagrera 2.0